Op eigen verjaardagsfeestje neergestoken meisje (3) overleden

Bloemen bij het appartementencomplex waar Kinner afgelopen zaterdag in totaal zes kinderen en drie volwassenen neerstak. Drie slachtoffers vechten nog voor hun leven in het ziekenhuis.
AP Bloemen bij het appartementencomplex waar Kinner afgelopen zaterdag in totaal zes kinderen en drie volwassenen neerstak. Drie slachtoffers vechten nog voor hun leven in het ziekenhuis.
Het driejarige meisje dat eerder deze week op haar eigen verjaardagsfeestje werd neergestoken door een buurtbewoner is bezweken aan haar verwondingen. Dat meldt ABC. 

Op dat feestje in de Amerikaanse plaats Boise (Idaho) stak de 30-jarige Amerikaan Timmy Kinner in totaal zes kinderen en drie volwassenen neer. Drie slachtoffers vechten nog voor hun leven in het ziekenhuis.

De man zou ook in het appartementencomplex wonen waar het feestje plaatsvond, maar zou vrijdag te horen hebben gekregen dat hij moest vertrekken wegens wangedrag. Hij heeft de Amerikaanse nationaliteit, de slachtoffers waren vluchtelingen uit Syrië, Irak en Ethiopië. Toch gaat de politie vooralsnog niet uit van een racistisch motief.

De aanwezige volwassenen slaagden er niet in de aanvaller te overmeesteren, de gealarmeerde politie lukte dat een paar straten verderop wel. Bij de flat zijn bloemen neergelegd.

Timmy Kinner, 30, stak in totaal zes kinderen en drie volwassenen neer. Drie slachtoffers vechten nog voor hun leven in het ziekenhuis.
AP Timmy Kinner, 30, stak in totaal zes kinderen en drie volwassenen neer. Drie slachtoffers vechten nog voor hun leven in het ziekenhuis.
Het gebied rond het appartement is afgezet.
AP Het gebied rond het appartement is afgezet.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nena De Wit

    Eten brengen?? Ik vind niet dat hij nog eten verdiend! Opsluiten en laten doodgaan van de honger en de dorst en af en toe hem nog wat gaan pijnigen dat hij zeker weet waarom hij MOET sterven! Achterlijke mens wie steekt er nu kinderen neer???

  • Sobek Wessels

    De beste plaats voor zulke mensen is levenslang in een donker hol stoppen zonder enig menselijk contact buiten de cipiers die zijn eten brengen en hem met de brandslang komen schoon spuiten !!