Exclusief voor abonnees

Onze journaliste volgde zoektocht op de voet: “Kleine Julen is de zoon van heel Spanje en zaterdagochtend is Spanje haar zoon verloren”

Na dertien dagen zoeken keert rust terug in bergdorp Totalán, voor altijd het dorp van Julen

De kleine Julen werd vandaag al begraven.
RV De kleine Julen werd vandaag al begraven.
“Julen is de zoon van heel Spanje”, klonk het dertien dagen aan een stuk. Zaterdagochtend heel vroeg is Spanje haar zoon verloren. De 2-jarige peuter werd dood teruggevonden in de diepe boorput in Totalán waar hij twee weken geleden in viel. Vanmiddag al werd hij begraven, op de begraafplaats van El Palo waar ook zijn broertje Oliver ligt. Wij volgden de zoektocht naar Julen in het dorp waar iedereen bad voor een goede afloop.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hilde Fleerackers

  Zo erg voor dat mooie ventje. Voor mama en papa die dit te boven moeten komen. Speel nu maar met je broertje. Love you

 • Walter Van Brussel

  Het is inderdaad verschrikkelijk wat gebeurd is.

 • LUC SMEULDERS

  verschrikkelijk geluk dat ze de kleine man hebben gevonden en hij degelijk kan begraven worden ? R I P kleine man

 • frieda schaut

  heel erg voor de ouders om ook nog eens kleine june te verliezen er zal een sterretje fonkelen aan de hemel , alvast veel sterkte aan de ouders en familie , rust zacht lieve june

 • Nancy Bulteel

  Kleine lieve jongen ik kende je niet maar het verdriet om jou is zo groot waarom toch niet te begrijpen dat jou zoiets moet overkomen de wereld is zo hard en oneerlijk