Onverwachte verschijning: dragqueen duikt op tijdens hoorzitting over impeachment Trump

Een dragqueen maakt verrassend haar opwachting in Washington.
AFP Een dragqueen maakt verrassend haar opwachting in Washington.
Vanaf nu is de hele impeachtment-procedure, die kan leiden tot de afzetting van de Amerikaanse president, openbaar. En dus wordt ook het publiek onder de loep genomen. Vele lenzen zochten en vonden een bijzondere verschijning: een dragqueen in een knalrode jurk.

Alle verhoren vinden plaats in het Amerikaanse Congres en worden rechtstreeks uitgezonden op televisie. Geen wonder dus dat een dragqueen met alle aandacht is gaan lopen.

Het zou gaan om een dragqueen die door het leven gaat als ‘Pissi Myles’ en in New York woont. In 2004 kroonde ze zich nog tot Miss Fish. Maar blijkbaar is ze ook erg geïnteresseerd in politiek. 

Geen wonder dat alle lenzen op haar gericht zijn.
REUTERS Geen wonder dat alle lenzen op haar gericht zijn.

Ze werd op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze door de security ging en zich een weg baande doorheen het Congres. En haar verschijning heeft veel indruk gemaakt.

“Ze zeggen dat Washington niet meer verrassend uit de hoek kan komen, maar vandaag was dat wel even anders”, aldus een waarnemer. 

Bekijk ook: Witte Huis-medewerker schetst onthutsend beeld van Trump
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Stef Geentjens

    Komaan mensen het is 2019 precies of er lopen in de VS geen drag queens op staat rond? Maar als er is eentje naar een openbare hoorzitting komt staat de media inneens in brand ofwat? Ongelooflijk hoe snel ze daar zijn afgelijdt van de hoofdzaak

  • Sobek Wessels

    Er zal niks gebeuren vermits de Republikeinen in de senaat een meerderheid hebben en je hebt 2/3 van de stemmen nodig voor een impeachment !? Dit is allemaal Show om de burgers een rad voor de ogen te draaien en zo kunnen de Rijken en Politici Rustig verder Graaien !!