Onthoofd lichaam aangetroffen in Frankrijk: vier vrouwen in verdenking gesteld

AFP
In Frankrijk zijn vier vrouwen in verdenking gesteld nadat in de stad Rouen het onthoofde lichaam van een man met afgehakte ledematen werd aangetroffen aan de oever van de Seine. Dat deelde het parket van Rouen mee.

Drie vrouwen moeten voorlopig in de cel blijven. De vierde moet zich ter beschikking houden van het gerecht. Gisteren meldde het parket reeds dat vier vrouwen opgepakt werden. Het gaat om de partner van het slachtoffer, twee vriendinnen van de partner en haar moeder. Twee van de vrouwen worden aangehouden voor moord en van het versnijden van het lichaam, en twee voor het niet verhinderen van een misdrijf op een persoon.

Op 4 november ontdekten agenten van de rivierbrigade een onthoofd lichaam zonder handen en voeten, dat in een zeildoek was gewikkeld en deels ondergedompeld lag aan de oever van de Seine in de gemeente Amfreville-la-Mivoie.

Woensdag kon het slachtoffer geïdentificeerd worden aan de hand van zijn DNA. “Het gaat om een dakloze man van 45 uit de agglomeratie van Rouen,” zei een politiebron donderdag. “Het individu was bekend bij onze diensten voor kleine misdrijven, waaronder diefstal en wandaden.” 

Diezelfde dag werden nog meer stoffelijke resten van het slachtoffer aangetroffen in Pont-de-l’Arche, op zo’n 16 kilometer van waar de romp initieel werd gevonden.

De omstandigheden van de moord en het motief zijn voorlopig nog onduidelijk. 
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Philomena Vanderweyen

    Ja wadde,ook vrouwen kunnen gruweldaden plegen,vreselijk voor die man en zijn familie.