Ga naar de mobiele website
^ Top

Onbekende vrouw koopt jumpsuit voor Lara (11) nadat haar moeder kleding niet kon betalen

Lara en haar gulle gever
Facebook Lara en haar gulle gever
Prachtig nieuws uit Nederland. Daar heeft de 11-jarige Lara een onverwacht cadeau gekregen van een onbekende vrouw terwijl ze met haar mama Cindy ging winkelen in de H&M in Zaandam.

Het duo was op zoek naar een nieuwe bikini voor Lara. Het meisje maakte van de gelegenheid gebruik om ook nog twee jumpsuits te passen die haar fantastisch stonden. Maar haar mama moest een domper op de feestvreugde zetten omdat ze geen twee nieuwe outfits kon betalen. Lara moest een jumpsuit kiezen.

Een onbekende vrouw had het gesprek gehoord en vroeg of ze dan de andere jumpsuit voor het meisje mocht kopen omdat de tiener er zo beeldig mee stond. Wat later overhandigde de gulle dame een zakje met daarin de jumpsuit aan Lara. Er werd nog een foto gemaakt maar moeder en dochter vergaten de naam van de barmhartige vrouw te vragen.

Via Facebook hoopten ze haar alsnog terug te vinden. Het verhaal ging meteen viraal met meer dan 20.000 likes. Al snel kreeg de onbekende weldoenster een naam. Ze heet Faika en heeft zelf geen Facebook. Vrienden en kennissen die de oproep zagen, belden haar op. Haar telefoon stond roodgloeiend.

RTL Nieuws kon met Faika spreken: "Ik ken het gevoel dat je soms niet genoeg geld hebt om iets voor je kind te kopen. Ik merkte dat dat nu bij deze moeder speelde en wilde dat voor haar oplossen. Ik deed het ook vanuit mijn geloof, ik wilde haar gewoon gelukkig maken."

En Faika is helemaal in haar opzet geslaagd, beaamde Cindy. "Het is zo'n ontzettend lieve vrouw, ik ken niemand die zoiets zou doen. We gaan volgende week bij haar langs om haar nogmaals te bedanken."

Facebook78 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Marijke Braeken

  Allez tenminste 1 die Nederlands verstaat.

 • Lalla Mennana

  Mooi maar als ze er al 1tje kreeg was het toch niet nodig? Ik vind dit geen voorbeeld hoor

 • Riko Riko

  Zo zijn er heeeeel weinig

 • kenny Van De B.

  De glimlach van het meisje,wat prachtig om te zien! Het geloof leert alles om elkaar lief te hebben en te steunen. Wat een prachtig gebaar van de dame daar mag de verzuurde bevolking eens een voorbeeld aannemen! Aan de reacties te lezen van sommige voelen ze haat omdat een moslim vrouw eens iets goed gedaan heeft ze zijn gewend alleen maar negatief nieuws te accepteren. Doe jullie oogkleppen af en get a life!

 • RV VW

  Man man man…!

Gesponsord

Meld een bug