Omstanders vangen peuter (3) met deken na val van zes hoog in China

De peuter hing aan het balkon
7 News De peuter hing aan het balkon
In China heeft een groep mensen een peuter gered die vanaf een balkon op de zesde verdieping van een flat naar beneden was gevallen. Het 3-jarige jongetje bungelde enige tijd aan de rand van het balkon, maar verloor uiteindelijk zijn grip. Omstanders op de grond hielden een deken gespannen en vingen hem op. Hij mankeert niets.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het jongetje werd onlangs aan het einde van de middag gespot door omstanders in de Chinese stad Chongqing, schrijft de Australische website 7News. “Ik keek omhoog en zag daar een klein kind bungelen”, vertelt een medewerker van het vastgoedbedrijf van de flat. “Mijn eerste reactie was om iets te zoeken wat hem zou kunnen opvangen. Eerst dacht ik eraan om hem met mijn blote handen op te vangen, maar dat zou niet zijn gelukt.”

Ook een andere medewerker was betrokken bij de reddingsactie. “Ik was er toen het gebeurde en hielp om de deken vast te houden. Tien seconden later viel de jongen, het gebeurde allemaal zo snel”, citeert de nieuwssite.

Het jongetje was door zijn grootmoeder alleen thuisgelaten, terwijl zij boodschappen ging doen, meldt de politie. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Louis Bouduin

    Gezien op het nieuws en er vrolijk als na een glaasje wijn of 3 van geworden. Zelfs even mee gejuicht. Tv heeft zo zijn momenten, zoals ook de krant en zelfs de radio als je hem uitlaat.