Oma voorkomt mogelijk nieuw bloedbad in Amerikaanse school

thinkstock
In de Amerikaanse staat Washington heeft een oma van een 18-jarige leerling plannen voor een mogelijk bloedbad in een middelbare school kunnen verhinderen. 

De vrouw verwittigde de politie, nadat ze in het dagboek van de jongeman aanwijzingen hierover had gevonden en in een gitaarkoffer een automatisch geweer had ontdekt. Dat deelde de politie van de stad Everett woensdag lokale tijd mee.

Hij kon nauwelijks wachten om zijn plannen in daden om te zetten, waarbij hij zoveel mogelijk mensen wilde doden, citeerde de lokale krant The Herald uit het dagboek van de schooljongen. Bij de huiszoeking bij de grootmoeder nam de politie naast het geweer ook zelfgemaakte explosieven in beslag. De jongeman werd naar verluidt dinsdag op school door de politie opgehaald en zit in preventieve hechtenis. 
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Sharon Debeul

  18 massshootings in 45 dagen, dus om de 3 dagen is het daar ergens prijs. Terroristen zijn dus eerder amateurs, als men de cijfers vergelijkt.

 • Denis Stock

  De FBI wist perfect dat er aanslagen gingen gebeuren in Parijs en Brussel, in de eigen achtertuin wisten ze weer van niks. Amateurs!!!

 • Albert Vanneste

  Trumps gebeden gaan naar de getroffen families. Ik wist niet dat Trump gelovig was. My ass.

 • Maurice Berden

  Waarschijnlijk meer doden bij schietpartijen aan scholen dan door aanslagen in USA. Tijd voor bezinning ?

 • Axel Van Bellingen

  Het probleem zit veel dieper,geen sociale zekerheid,veel armoede en drugs en dan krijg je dit na verloop van tijd.