Oma (79) glipt rusthuis uit om tattoo te laten zetten

De 79-jarige Sadie Sellers was afgelopen week ineens verdwenen uit het Noord-Ierse tehuis waarin ze sinds een tijdje woont. Haar zoon vond haar terug in een tattoostudio, waar drie tatoeëerders druk bezig waren met het zetten van een tattoo op haar arm.

Sadie kwam op het idee om een tatoeage te laten zetten door haar kleindochter. "Ik sprak er een paar weken lang over met Samantha en ze liet me toen die van haar zien. Toen ze na haar vakantie binnenkwam dacht ik gewoon: 'Nou, ik neem er ook een'", aldus de krasse dame tegen de Britse krant The Daily Mirror.

Verdwenen
Toen Sadie's zoon Tony, de vader van Samantha, vorige week bij zijn moeder op bezoek wilde, was ze opeens verdwenen. "Ik kwam binnen en er was niemand in de kamer. Haar rolstoel stond er wel, maar het looprek was weg", aldus Tony.

Tony begon zich langzaamaan zorgen te maken over zijn moeder, zeker toen hij hoorde dat Samantha vlak ervoor langs was geweest. "Toen ik dat hoorde kreeg ik het gevoel dat er iets niet klopte, maar ik kon niet benoemen wat." 

Giechelen
Toen Tony zijn dochter belde, vroeg die hem naar een ontmoetingsplek te komen in het centrum van Londonderry. Eenmaal daar aangekomen zag hij de twee zitten in een tattoostudio, waar Sadie op dat moment onder handen werd genomen. "Ik ging naar binnen en ik zag drie grote kerels van in de 20, bedekt met tatoeages, en in het midden mijn moeder die er eentje kreeg. Ze vonden haar allemaal fantastisch. Ze lachte en giechelde de hele tijd."

Sadie liet een hartje tatoeëren op haar linkerarm. Tony was achteraf niet verbaasd over de actie van zijn moeder. Zowel hijzelf als zijn dochter hebben meerdere tatoeages. Sadie zelf bleek ook vrij vastbesloten over haar actie. Toen iemand haar vroeg wat haar familie er wel niet van zou denken, antwoordde ze: "I don't f***ing care".
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.