Olifant spietst slagtand in been van Duitser in Thailand

Olifanten in Thailand, beeld ter illustratie.
stefanie faveere Olifanten in Thailand, beeld ter illustratie.
In de Thaise provincie Chonburi heeft een boze olifant een Duitser aangevallen en daarbij een slagtand in zijn been gespietst. 

De 69-jarige Duitser, die in de buurt woont, stopte bij een olifantenpark ongeveer 75 kilometer ten zuidoosten van de hoofdstad Bangkok op zijn dagelijkse fietstocht om de dikhuid te observeren, zo melden de lokale autoriteiten vandaag.

Testosteronpiek

Volgens de dierenarts van Pattaya Elephant Camp, was de stier net in de 'musth', een testosteronpiek, en zijn de mannelijke olifanten dan zeer agressief.

Ondanks waarschuwingen nam de Duitser geen afstand van het dier dat zich daarop op hem richtte. De man werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht met verwondingen aan zijn linkerbeen.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Katia Blancmont

    Leer eerst wat over die dieren voordat je ze lastigvalt met je aanwezigheid. Domme loeder.