Obama's willen villa en domein op Martha's Vineyard

AFP
Voormalig Amerikaans president Barack Obama en echtgenote Michelle hebben hun oog laten vallen op een villa en bijhorend domein op het eiland Martha’s Vineyard (Massachusetts), zo meldt de doorgaans goed geinformeerde showbizzsite TMZ. De handtekening voor de aankoop is nog niet gezet.

De twee verbleven al in de villa, wat hen klaarblijkelijk zo goed is bevallen dat ze een bod hebben uitgebracht op de zeven slaapkamers tellende woonst.

Wyc Grousbeck, eigenaar van de NBA-basketbalploeg Boston Celtics, vraagt 14,85 miljoen dollar voor het pand en domein. Een serieuze daling van de oorspronkelijke vraagprijs (22,5 miljoen dollar). De Obama’s zouden volgens TMZ nog minder geld of tafel hebben gelegd.

Verschillende kamers beschikken over een openhaard. Een buitenzwembad siert de tuin. Tot het domein behoort ook een privé-strand met boothuis.

Het persoonlijke vermogen van Obama wordt op 40 miljoen dollar geschat.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Karel Tichmann

    2004: Socialist Obama verdiende een salaris van $ 60,287 van de Illinois State Senate en $ 32,144 van de University of Chicago Law School, waar hij les gaf. Obama had een waarde tussen $ 50.000 en $ 100.000. 10 jaar later met een salaris van $400.000 als president, het is opgelopen in een paar jaar naar $40 miljoen. Makkelijk op te zoeken onmogelijk te verzinnen...

  • Jan Verstrepen

    En dan maar de sociale en sympathieke gaan uithangen.