Waarom draagt de Grote Leider zulke grote broeken? Twitter meent het te weten

reuters
Te midden van de steeds meer escalerende oorlogstaal van Kim Jong-un, hebben we een ander aspect van de Noord-Koreaanse dictator uit het oog verloren. Met name zijn broek.

Maar geen nood: Alistair Coleman en andere twitteraars houden dit voor ons in de gaten. Door hun omvang zien die pantalons van de alleenheerser er alvast dreigend uit. Sommigen zien er zelfs een schuilplaats in voor de Noord-Koreaanse langeafstandsraketten en bijhorend nucleair tuig. Het inspireerde een Twitteraar tot een filmpje waarbij Kim Jong-un met zijn opblaasbare broek vervaarlijk boven de zo gevreesde rode knop zweeft.

Op gezette tijden legt de Grote Leider Met De Nog Grotere Broek allerhande bezoeken af in zijn geliefde Noord-Korea. Als hij weer eens gespot werd in een supermarkt, lokte dit op Twitter de bedenking uit dat zijn pantalon handig is om gestolen winkelwaar in weg te moffelen.

De broek van Kim Jong-un wordt voorts als modieus bestempeld. Maar dan wel in de jaren 70 van de vorige eeuw.

Ontdek vooral zelf hoe Twitter Kim Jong-un als vestimentaire trendsetter bekijkt. En dan hebben we het nog niet gehad over zijn kapsel.
49 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Halsberghe

  Precies een broek waar Trumpie ook net nog zou in kunnen. Mijn voorstel voor wereldvrede: HUIZENRUIL.

 • Kereke were

  Ik zie hier maar 1 ding dat zeker is en dat is dat rocketman rookt... maar de oplossing voor het nk probleem is nog altijd KAAS. even googelen en je snapt het wel

 • God Miljaar

  Zoettebolle! Neem je der nog bij dat hij je niet bevruchten kan dan is hij voor jou de ideale man

 • Frank Wielfaert

  omdat hij als grote hottentot damesschoenen met hoge hakken draagt

 • Leo Duym

  Opdat ze nog beter naar zijn pijpen zouden kunnen dansen.