Exclusief voor abonnees

Ontwapening van Noord-Korea zou niet onze eerste zorg moeten zijn

Heimelijke machtsgreep van Rusland (waar Trump aan meegewerkt heeft) dreigender dan raketten van Kim

In hoofdstad Hanoi is de tweede topontmoeting tussen Amerikaans president Donald Trump en de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un van start gegaan.
AFP In hoofdstad Hanoi is de tweede topontmoeting tussen Amerikaans president Donald Trump en de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un van start gegaan.
Een succes “gelijk of groter” dan dat van de vorige top. Dat is waar Donald Trump op hoopt nu hij weer samenzit met Kim Jong-un. Maar vorige keer bereikte hij niets — en eigenlijk doet het er ook niet zo veel toe. Want Trump is zelf een groter gevaar voor de westerse wereld dan de Noord-Koreaanse raketten.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • WILLIAM TAELMAN

  Ik denk dat je de Russen niet mag onderschatten ze houden zich stil en zijn slimmer dan wij

 • Febe Chapin

  Nee ik heb liever slimme Russen die de ernst begrijpen met kernwapens, dan een land vol ja knikkers achter een clown voor vrees uit hun leven.

 • Mike Zwarts

  Hebben ze die nu op een trapje gezet.

 • Dietrich Van Helder

  Geen fan van Trump maar wat hij hier doet is niet iedereen gegeven. Natuurlijk met onderliggende redenen, echter de meeste voorgaande Amerikaanse presidenten haalden hun overwinning in het buitenland met ergens een oorlog te gaan winnen Sadam Hoessein, Osama, Syrië,...) hij probeert het met toenadering met een vijand. Voor mij van weinig tel maar voor de Amerikaanse families die hun kinderen niet moeten verliezen in een voor hun onzinnige oorlog kan dat wel op bijval rekenen.