Exclusief voor abonnees

Mooie plaatjes en vlotte praatjes maar de top is toch een flop

Waarnemers zien niets concreets, behalve boost voor imago's: Trump de dealmaker, Kim de wereldleider

AFP
De wereld gaat er volgens Kim Jong-un anders uitzien, maar nog niet meteen. De top met Trump leverde mooie plaatjes en vlotte praatjes op. En dat is het ook. De beloften zijn vaag en de kenners zijn vernietigend: “Een lege overeenkomst, een deprimerend akkoord, een top die een flop werd.” Het echte werk begint nu pas.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • peter colson

  De neutraliteit van de "waarnemers" spreekt weer boekdelen. Moest Obama hetzelfde hebben gedaan, dan waren die waarnemers lyrisch en hadden ze geëist dat het Nobelfonds hem verschillende prijzen moest geven. Waarom stemde de Amerikaan voor Trump? Waarom trekken de europese kiezers naar rechts? Kijk eens naar je "neutraliteit" beste waarnemers en journalisten. De mensen lusten jullie linkse propaganda niet langer

 • Willy Van Craen

  Voor beide één grote show die niets zal teweeg brengen. Kim nog eens naar witte huis, rijden in de beast en nog wat show. Hierna weet Trump dat hij niets ernstig heeft binnen gehaald en zal dan heel heel boos worden op slimme Kim. Trump wil enkel de nobel prijs voor de vrede.

 • jean pierre Tibermont

  Al hetgeen Trump doet of probeert zal ALTIJD afgekraakt worden door de linkse media en verliezers van de verkiezingen gelukkig ligt Trump daar niet wakker van.

 • Sjonny Martero

  Het is nu weer niet goed? Eerst was Trump de schuldige in de heftige woordenwisseling die vooraf ging en nu ze praten over vrede en de toekomst is Trump weer kop van jut? Vraag eens aan Obama hoe hij het aanpakte?

 • Urbain Schuermans

  en niemand die het heef tover slimme dealtjes tussen deze continenten.Een vriendschapsakkoord lever teen pak dollars op tussen USA en Azie. en dan het handelsconflict met Europa?? Dit zielig Europa dat nooit 1 wordt,huppelt weereens achterop. Met dank aan zuipers en zakkenvullers. Trump is een zakenman,een slimme zakenman.