Nieuwe plannen voor ‘Frozen Land’ in Disneyland Paris opgedoken

Illustratie toont hoe 'Frozen Land' in Disneyland Paris eruit zal zien.
Disney Illustratie toont hoe 'Frozen Land' in Disneyland Paris eruit zal zien.
‘Frozen’-fans zijn dolenthousiast over de nieuwe plannen van Disneyland Paris. Het park pakt uit met een zone die volledig in het teken van ‘Frozen’ zal staan. Niet eerder gepubliceerde tekeningen tonen hoe het nieuwe themagebied eruit zal zien. 

Disneyland Paris zal niet alleen een nieuwe Marvel-zone en een Star Wars-zone openen, maar ook een zone in het thema van Frozen. In dit laatstgenoemde gebied zal een attractie komen die gebaseerd is op ‘Frozen Ever After’, een van de meest populaire attracties in Walt Disney World in Florida. Daarnaast kunnen bezoekers snuisteren in verschillende shops in kleurrijke huisjes en genieten van een hapje en drankje in de eetgelegenheden. Op de plannen is ook te zien dat er een haven met boten en een kiosk komt. 

Het is nog even wachten op de opening van de nieuwe zone die in het teken staat van Arendelle, het magische koninkrijk van Elsa en Anna. De opening staat gepland voor de zomer van 2023.

‘Frozen Land’, zoals de werktitel van het project luidt, wordt ontworpen door Nederlander Michel den Dulk. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Matias Verrept

    Dit klopt niet hoor @Jens Vrankx. Het park is mooi onderhouden en heeft enorm veel nieuwe attracties. Walt Disney Studio’s is een volledig nieuw deel, waarvan tower of terror en de Finding Nemo ride echt uitblinkers zijn, maar ook Ratatoille en Toy Story hebben een leuk deel. Maar ook in het oude park zijn er vernieuwingen; zo is de Space Mountain recent vernieuwd, de Indiana Jones ride is vrij nieuw en de Big Tunder Mountain blijft een winner.

  • Jens Vranckx

    Disney is veeel te duur voor zo'n veroudrd park, het werd eens tijd worden dat er vernieuwing kwam. Het is intussen ook alweer van 2002 dat er nog iets degelijk bij kwam.