Nieuwe foto's tonen hoe bomgordel Abdeslam vol met moeren zat

Reuters, VTM Nieuws
Nieuwe beelden van de bommengordels die Abdeslam en zijn kompanen hebben gebruikt bij de aanslagen in Parijs, tonen nog eens dat het doel was om zo veel mogelijk slachtoffers te maken. RTL TVI toont het nieuwe beeldmateriaal voor het eerst.

Daarop is duidelijk te zien hoe de platen die aan de gordel vasthingen vol met moeren zaten. Dat natuurlijk om zoveel mogelijk dodelijke slachtoffers te maken en zoveel mogelijk schade aan te richten.

De foto’s zijn van de bommengordel van Salah Abdeslam, de enige terrorist die die dag niet omkwam en wegvluchtte zonder gordel. Nog opvallend is het logo van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op het plastiek van de bommengordels. Bij de aanslagen van Parijs vielen in het totaal 129 doden.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Baeyens

  Het logo was een keihard bewijs voor het terroristennest "Brussel" in België.

 • Zjeppe Fierens

  Is dat geen procedurefout, die foto's tonen? Mary?

 • Christian Mommaerts

  zit de krant verkeerd of is het gerecht verkeerd,waarschijnlijk zijn die "nagels"dan nog eens gestolen uit de magazijnen van de mivb

 • Fred Debroek

  Ze zouden al die moeren bij hem moeten steken waar ik denk

 • Febe Chapin

  Dat zou zijn maaltijd moeten worden.