New Yorkse politie-inspecteurs verkrachten jonge vrouw in hun dienstwagen

AFP
Twee speurders van de New Yorkse politie zouden een 18-jarige jonge vrouw ontvoerd, in hun dienstwagen verkracht en haar in een park tot verdere seksuele handelingen hebben gedwongen. De 32- en 37-jarige drugsspeurders hebben vandaag ontslag genomen, aldus het politiekorps NYPD.

De speurders hadden in september in burger een auto tegengehouden en de vrouw opgepakt omdat ze marihuana en receptplichtige geneesmiddelen bij zich had. Volgens het Openbaar Ministerie sloegen ze haar in de boeien en dwongen haar in het anonieme dienstvoertuig afwisselend tot seksuele handelingen, vooraleer een van de speurders haar verkrachtte. 

"Het is onbegrijpelijk dat twee NYPD-speurders met zoveel dienstjaren zo een monsterlijke daad hebben gepleegd", deelde het Openbaar Ministerie van Brooklyn mee. "Ze hebben de eed afgelegd om te beschermen en te dienen, maar die eed opzettelijk gebroken toen ze een vrouw in hun handen hebben verkracht". 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • soumiyua kaskas

    Onvoorstelbaar dat dit mensen moet voorstellen die de burgers moeten beschermen. In de gevangenis moeten ze straks als ze dan al niet vooroordeeld worden voor deze ondaad maar oppassen wanneer ze zich gaan wassen. Heb gehoord dat ze er verkrachters rauw lusten...