Netflix getroffen door urenlange wereldwijde storing

AFP
Videostreamingdienst Netflix kampte vanavond met een wereldwijde storing waardoor veel klanten geen films of series konden kijken op televisies, computers, telefoons en andere toestellen. Waardoor de problemen werden veroorzaakt is niet bekendgemaakt door het bedrijf. Netflix heeft wel excuses aangeboden voor de overlast.

De storing begon, zo blijkt uit een inventarisatie van klachten door de website Downtector, rond 20.00 uur en duurde tot circa 22.00 uur. Op dat laatste tijdstip daalde het aantal klachten weer tot bijna nul. 

De problemen deden zich voor bij Netflixgebruikers in Nederland, Polen, Verenigde Staten, Slovakije, Zweden, Roemenië, Tsjechië en Italië. Uit die landen kwamen namelijk de meeste klachten.

 Volgens Tweakers hadden sommige gebruikers moeite om in te loggen, kwamen er foutmeldingen in beeld of was de Netflix-website niet te benaderen.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • piet devlieger

  Oei, er zullen er veel met afkickverschijnselen gezeten hebben.

 • Ton Erden

  En zonder Netflix stort de wereld in

 • Jef Denijs

  Dan werd het toch bliksemsnel opgelost, zelfs niet eens gemerkt.

 • Dominique Cox

  Zal in België goed gewerkt hebben vermits het niet op de lijst staat (van stoornissen).

 • Paul Corvair

  Niks van gemerkt. Heb vrij veel gekeken vandaag.