Nederlandse vrouw (26) overleeft val van tien meter uit venster

Een deel van de winkelstraat werd afgezet om nieuwsgierige feestvierders op afstand te houden.
Keistadnieuws Een deel van de winkelstraat werd afgezet om nieuwsgierige feestvierders op afstand te houden.
Een 26-jarige vrouw uit het Nederlandse Hilversum is tijdens nieuwjaarsnacht ernstig gewond geraakt bij een val uit een raam in Amersfoort. Het slachtoffer viel vanaf de tweede verdieping en kwam op het voetpad terecht.

Het incident gebeurde rond 02.10 uur afgelopen nacht. Hulpdiensten, waaronder een trauma-arts die per helikopter werd ingevlogen, ontfermden zich over de vrouw. Ze kreeg op straat de eerste zorgen toegediend en werd daarna naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de politie liep de twintiger meerdere botbreuken op.

Ze is vermoedelijk haar evenwicht verloren en uit een openstaand raam circa tien meter naar beneden gevallen. 

De politie zette een deel van de winkelstraat af om nieuwsgierige feestvierders op afstand te houden en om de hulpdiensten de nodige ruimte te geven. De traumahelikopter landde in de buurt, waarna de arts met een politiewagen naar de straat van het ongeval werd gebracht.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • raf stevens

    Door open raam gevallen bij 6 graden ? Hier zal wel drugs in het spel zin, dan heb je ruimte en vooral veel lucht nodig. Alle voorstanders van drugs denken daar eens over na als ze vergelijken met alcohol.