Nederlandse vader eert overleden zoon met hashtag op Twitter

Twitter/RenMid
De Nederlandse René Middelkoop uit Spijkenisse (Nissewaard)probeert de hashtag #BjörnMiddelkoop trending te maken. De hashtag verwijst naar zijn zoon die afgelopen maandag overleed aan hartfalen. "Ik zie het als een eerbetoon."

De familie heeft het erg zwaar met het verlies van de 31-jarige Björn. "Het was gewoon een hele goede jongen." Om stil te staan bij zijn leven roept vader René zijn volgers op om rond 18.30 uur naar You'll Never Walk Alone van Gerry and the Pacemakers te luisteren. "Deze muziek draaien we vandaag ook bij zijn afscheid. Het lijkt me mooi als meer mensen stil staan bij Björns leven."

Middelkoop startte de hashtag-actie vanochtend: "Er hebben sinds 10 uur vandaag al verschillende mensen aandacht aan geschonken. Alleen neemt de site de puntjes op de 'o' in Björns naam niet zo goed over, dus ik hoop dat het gaat lukken om trending te worden. De steunende berichten op Twitter doen me goed", aldus de vader van Björn. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Michel de Coorebyter

    Blijkbaar mag hier ook al zijn eigen mening niet over gezegd worden. Transparantie is hier ook al ver weg.

  • Jakke Troost

    Medeleven.

  • Marlies Schoefs

    Sterkte