Nederlandse politie vindt gewonde Belg (59) in auto langs snelweg

ANP XTRA
De Nederlandse politie heeft gisterenavond een gewonde Belg in een auto langs de A58 nabij Tilburg aangetroffen. Omdat de aard van zijn verwondingen onduidelijk is, is de bestuurder, een 25-jarige landgenoot, aangehouden.

Na meerdere meldingen over een man die langs de weg zou lopen, nam de politie poolshoogte. Agenten vonden de auto met daarin de gewonde man. Ook vonden ze de man die langs de weg liep en de bestuurder bleek te zijn. Omdat de verwondingen niet duiden op een verkeersongeval en de 25-jarige man geen duidelijke verklaring kon geven, is hij aangehouden.

De Nederlandse politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Waarschijnlijk zijn beide mannen in de bruine Nissan Qashqai, die een Belgische nummerplaat heeft, dezelfde avond nog in Tilburg geweest. Getuigen kunnen zich via het nummer 0900-8844 melden, anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via het WhatsAppnummer van de politie 06-1220 7006.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.