Nederlandse politie vindt bij inval dicht bij België duizenden liters grondstof voor drugs

Landelijke Eenheid Twitter
De Nederlandse politie heeft deze ochtend vroeg in het zuiden van Nederland invallen gedaan. In zeker veertien panden - de regionale Omroep Limburg gewaagt van minstens zestien panden - is de politie met zowat honderd man binnengevallen in het kader van de strijd tegen synthetische drugscriminaliteit.

In het Nederlands-Limburgse en aan België grenzende Echt troffen agenten duizenden liters grondstof aan. Volgens de politie worden deze vermoedelijk gebruikt voor een toeleverancier.

In Weert was een inval bij een woning aan de Kempenweg, net voor de grens bij het Belgische Lozen. Hier werd een kleine hoeveelheid chemicaliën aangetroffen. Ook heeft de politie het sterke vermoeden dat er een productielocatie voor drugs gevestigd is geweest, aldus Dagblad De Limburger.

In Zaltbommel werd een opslag en een lab gevonden. Voorts waren er invallen Venlo, Odiliapeel, Eindhoven, Den Bosch, Schijndel, Uden en Velden.

Zes mensen zijn opgepakt.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guido taens

  Waarom word er niet bij verteld welke corrupte politieke belgische en nederlandse politieke partij er altijd tussen uit word gehouden ,degene die ze opsluiten zeggen en nemen heten mensen uit het milieu,maar het echte milieu zeggen en niet vastzetten is geweten door al de grensbewoners (geweldig ,nu nog de FAVV naar sturen en dan hoord ge nooit meer van het FAVV ).

 • Marc Baeyens

  Het Nederlands gedoogbeleid leidt naat criminaliteit. Dat willen de linkse SAMEN-partijen bij ons ook installeren. Waar gaan drugsbazen vooral recruteren ... 't Stad moet dus van iedereen zijn.

 • Liesbeth Tippels

  Fantastisch nieuws ... en dat terwijl de Belgische struikrovers niet verder raken dan wat flitsen!

 • Serge Surmont

  Goed gewerkt mannen.

 • patrrik versys

  doe zo verder want drugs brengen veel miserie