Nederlandse politie staat voor raadsel: vluchtende mannen springen van balkon op derde verdieping, dode man gevonden in appartement

ANP
In het appartement in Breda van waaruit vanochtend twee vluchtende verdachten naar beneden zijn gesprongen, heeft de Nederlandse politie een dode man aangetroffen. De politie staat voor een raadsel, zegt een woordvoerder.

De zaak ging vanochtend aan het rollen toen de politie een auto met twee mannen wilde controleren. De wagen ging ervandoor, maar hield halt aan een flatgebouw. De twee verdachten renden naar binnen. Agenten vonden in de achtergelaten auto een onbekend aantal vuurwapens.

Een hond en een arrestatieteam traceerde het duo in een van de appartementen op de derde verdieping. Op het moment dat het arrestatieteam binnenviel, sprongen de mannen van het balkon naar beneden.

Volgens een politiewoordvoerder kwam een van hen op een lantaarnpaal terecht en de andere op straat. Beiden raakten zwaargewond. Hulpdiensten dienden de vluchtende verdachten ter plaatse de eerste zorgen toe. Daarna werden ze naar het ziekenhuis gebracht.

In het appartement trof de politie het levenloze lichaam van een man aan. De oorzaak van zijn overlijden is nog onbekend.

ANP9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Martine Rochtus

  Das nu eens goed nieuws ...ze zouden allemaal moeten springen ..het enige nadeel is da we er nu nog geld moeten insteken om ze te verzorgen

 • george patrick martou

  ja en de bevolking moet nu betalen voor die gasten hun verzorging en verdediging en wandaden !! hopelijkzullen ze achteraf niet meer in staat zijn om weg te lopen laat staan om wandaden te plegen ! ze zullen dan misschien nog invaliditeit trekken op kosten van ? gerecht is krom ! misdadigers worden gepamperd, slachtoffers vergeten !

 • Geens Rik

  oei oei... Als het maar geen buitenlanders zijn anders hebben die agenten weer problemen door het plegen van ongeoorloofd geweld.

 • jean-pierre rejek

  laat ze maar creperen en niet te veel eieren onder leggen hé.

 • Harm Tim

  Dan moet je maar niet vluchten voor de politie........troffen agenten in hun auto vuurwapens aan, dat zegt al genoeg..... opsluiten die lieden.