Nederlandse 'loverboy' Armin A. sloeg eerder toe

Het tweede slachtoffer zou anderhalf jaar geleden zijn misbruikt in Hotel 2000 in Valkenburg door Armin A.
Google Streetview Het tweede slachtoffer zou anderhalf jaar geleden zijn misbruikt in Hotel 2000 in Valkenburg door Armin A.
In de omvangrijke kinderprostitutiezaak tegen de 21-jarige vermeende loverboy van het 16-jarige meisje dat door vijftig tot tachtig mannen (waaronder Belgen) zou zijn misbruikt, heeft zich een volgend slachtoffer gemeld. Dat zeggen bronnen aan de Nederlandse krant De Telegraaf.

Het meisje zou anderhalf jaar geleden zijn misbruikt in Hotel 2000 in Valkenburg door Armin A. uit Valkenburg. Door de commotie rond het seksschandaal rond het 16-jarige meisje uit Heerlen dat door vijftig tot tachtig mannen zou zijn misbruikt, durfde het tweede slachtoffer geen aangifte te doen. De opsporingsdiensten hopen volgens de krant dat zij hier alsnog toe overgaat.

Gisteren werd bekend dat een van de verdachten die seks zou hebben gehad met het in oktober vorig jaar door de politie bevrijde meisje, zelfmoord heeft gepleegd. Hij werd destijds op heterdaad betrapt met het slachtoffer in Hotel Botterweck in Valkenburg en opgepakt.