Nederlands gezin crasht met minibusje in Duitsland: vader en kind omgekomen

Illustratiebeeld: de A8 nabij Irschenberg.
EPA Illustratiebeeld: de A8 nabij Irschenberg.
Bij een zwaar verkeersongeval zondag op de A8 nabij München zijn een 43-jarige Nederlandse man en een 3-jarig kind om het leven gekomen. De 39-jarige moeder en twee kinderen van 11 en 13 jaar oud raakten zwaargewond. Dat meldt de Duitse politie.

Het ongeval vond vandaag om 7.30 uur plaats nabij de gemeente Brunnthal. Het minibusje kwam in een bos naast de snelweg terecht en knalde tegen een boom. De kinderen raakten na de klap in het busje gekneld en de brandweer moest hen eruit ontzetten.

De moeder en twee andere kinderen zijn zwaargewond en verkeren in levensgevaar, aldus de politie. Voorlopig blijft de oorzaak van het ongeluk onduidelijk. De A8 was een tijdje afgesloten in de richting van Salzburg. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.