Nederlander rijdt per ongeluk zijn eigen woning binnen: voet zat klem op gaspedaal

De pui van de woning raakte flink beschadigd.
MediaTV De pui van de woning raakte flink beschadigd.
Een man uit het Nederlandse Barendrecht is vanmiddag per ongeluk zijn eigen woning aan de Klarinetweg binnengereden. Volgens de politie zat de man met zijn voet klem op het gaspedaal. 

Er was geen alcohol in het spel en niemand raakte gewond. Toch is de ravage aan zijn auto én eigen woning behoorlijk. De bestuurder schoot per ongeluk vanaf de parkeerplaats voor zijn woning dwars door de tuin tegen de voorgevel aan. De gevel aan de voorkant van de hoekwoning is doorboord door de botsing.

“Een noodlottig ongeluk” noemt de politie het. “Niemand rijdt expres zijn eigen woning in. De voet van de man zat klem op het gaspedaal,” aldus een woordvoerder. De brandweer kwam ter plaatse om te kijken of er sprake is van instortingsgevaar.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • raf peeters

  @Paul De Mol, onmogelijk bij een hedendaagse wagen.Uit veiligheid staan de gas-pedalen (die overigens elektrisch zijn ) tegenwoordig tegen de middelconsole en er is geen plaats met je voet daar tussen te geraken.Als je niet met een wagen rijdt uit de jaren '70 of vrachtwagens krijgt men dit niet voor en denk niet zo te zien dat het hier geval is.

 • Paul De Mol

  raf peeters: Dat is me met mooie vaste schoenen ooit ook overkomen. Mijn voet gleed van het gaspedaal en zat klem tussen het pedaal en de middenconsole. Precies omdat het stevige schoenen waren heeft het heel wat seconden geduurd voor ik mijn voet los kreeg. Gelukkig stond ik niet voor mijn huis, maar was ik aan het rijden op de autoweg.

 • Robert DE REU

  Is toch bijna onmogelijk, weet echt niet hoe ik het zou moeten fixen, waarschijnlijk zoals Raf P,denkt slippers aangehad en dan beginnen haperen is eigenlijk de enige verklaring.

 • Mike Zwarts

  Of je bent aan een nieuwe gevel toe.

 • raf peeters

  Laat mij raden ,mooi vaste schoenen aan gehad waarschijnlijk(slippers)