Nederlander dood door val van klif op Mallorca

Mallorca, Illustratiebeeld.
REUTERS Mallorca, Illustratiebeeld.
Een Nederlandse man van ongeveer 60 jaar oud is op het Spaanse toeristeneiland Mallorca om het leven gekomen doordat hij 20 meter omlaag viel op een klif. 

De Spaanse krant Diario de Mallorca meldde dat de man op een reling van een vakantiehuis bij het strand van Cala Vinyes leunde. Die reling begaf het door onbekende oorzaak, waardoor de man omlaag viel.

Het incident gebeurde omstreeks 17.00 uur. Hulpdiensten troffen de man bewusteloos aan. Bij het slachtoffer werd een hartstilstand geconstateerd en gedurende enkele minuten werd tevergeefs geprobeerd de man te reanimeren. 

De politie doet onderzoek naar de staat van de vakantiewoning die de Nederlander had gehuurd. De aanwezige familieleden van de man worden inmiddels bijgestaan door enkele psychologen. 

Bovenaanzicht van de vakantiewoning waar het slachtoffer verbleef.
Google Maps Bovenaanzicht van de vakantiewoning waar het slachtoffer verbleef.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Arthur Fortuin

    Wat een tragedie, vol ongeloof namen we kennis van dit vreselijke bericht. Hoe is dit mogelijk? Wij hebben er geen woorden voor en wensen iedereen aanwezig bij dit ongeval de kracht om dit te verwerken. Art