Nederlander (86) rijdt met scootmobiel door raam eerste verdieping verzorgingstehuis

Google Street View
Een bejaarde man (86) is vanmorgen met zijn scootmobiel door een raam op de eerste verdieping van zorgwoningencomplex De Flank in het Nederlandse Naarden gereden. Hij kwam op straat terecht. 

De man is flink gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er was ook een traumahelikopter ter plaatse. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. Een woordvoerder van Vivium Zorggroep, waar de man cliënt is, vermoedt dat de man per ongeluk gas heeft gegeven en door het raam schoot. "Een soort onhandigheid met het apparaat. Maar dat weten we pas zeker als hij dat zelf zegt. Het is een naar ongeluk."

De politie doet onderzoek naar het incident en voert technisch onderzoek uit op de scootmobiel. "Het is een uitzonderlijk voorval. Zijn precieze letsel weten we nog niet", aldus een politiewoordvoerder. 

Het ongeluk vond rond 10.00 uur plaats aan de Diaconessenlaan. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.