Nederlander (70) gepakt met kofferbak vol wiet

Illustratiebeeld.
AFP Illustratiebeeld.
Een 70-jarige Nederlandse drugssmokkelaar is in Duitsland tegen de lamp gelopen. In de kofferbak van zijn Volvo C30 had hij drie sporttassen, met daarin 21,6 kilo marihuana. De drugs zijn volgens de Duitse politie 110.000 euro waard.^

De oudere man werd gecontroleerd op de Autobahn bij Emmerich, net over de grens bij Arnhem. Dat gebeurde al op 2 mei, maar het is nu pas naar buiten gebracht.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Depoortere

    jayse abdul, ja, je zou je soms afvragen of het beleid bewust gevoerd wordt om geld naar criminele organisaties te versluizen. Het is absurd dat wiet op deze manier behandeld wordt, al even absurd als de term 'alcohol en drugs'. Niets irritanter dan dronken gezelschap.

  • jayse abdul

    100 000 euro waard omdat de cannabisbloemen illegaal zijn, dat is de ENIGE reden. Als men toeliet deze planten te zetten, dan waren diezelfde 20 kg bloemen te kweken in elk achtertuintje in Europa voor minder dan 100€ aan zaadjes. Enkel door de massahysterie rond cannabis, zijn de bloemen dus 1000 keer in waarde gestegen, geld dat bijna integraal naar de onderwereld gaat. Eindgebruikers willen alleen een scheiding tussen cannabis en criminaliteit, want die 2 horen absoluut niet samen.