Na verdwijning Maëlys (9): twee opgepakte mannen opnieuw vrij

RV
De twee mannen die werden gearresteerd in verband met de verdwijning van een negenjarig meisje in Frankrijk zijn terug op vrije voeten. Dat melden verschillende media. Maëlys wordt al negen dagen gezocht nadat ze verdween op een trouwfeest in het Franse departement Isère. Volgens AFP gaat het onderzoek voort.

De twee mannen, allebei 34, werden donderdag en vrijdag opgepakt. "Mijn cliënt is vrijgelaten rond 22 uur", zegt Bernard Méraud, de advocaat van een van hen.

De twee werden opgepakt omdat men "de verklaringen van beide individuen met mekaar wilde confronteren", klonk het in een mededeling van de procureur van Bourgoin-Jallieu, Dietlind Baudoin.

Zaterdagochtend kamden honderden burgers het gebied uit rond de feestzaal waar het meisje van negen voor de laatste keer werd gezien.

Sinds zondag heeft de politie al zowat 250 mensen ondervraagd die aanwezig waren op de trouw en twee andere feesten in de omgeving.


De zoektocht naar het negenjarig meisje is nog steeds aan de gang
afp De zoektocht naar het negenjarig meisje is nog steeds aan de gangReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.