Na een zoektocht van 67 jaar, ontmoet deze vrouw eindelijk haar zoon

Kamera One
Een vrouw in de Verenigde Staten is na 67 jaar zoeken weer herenigd met haar zoon. De twee vonden elkaar op een website waar je je familie kan zoeken. De 94-jarige vrouw en haar zoon zijn dolgelukkig dat ze elkaar hebben teruggevonden.

Marilyn Walace uit Lincoln in de Verenigde Staten kon door omstandigheden haar kind niet zelf opvoeden. Bij de bevalling hielden de verpleegsters het kind omhoog aan het raam, dat is het beeld dat 67 jaar lang gegrift stond in het geheugen van Marilyn. Het eerste en laatste beeld dat ze had van haar zoontje.

Zoonlief Greg Wendt is intussen 67 en woont in Kentucky. Bijna 1.300 kilometer verder. Van zijn adoptiefamilie zijn al veel familieleden gestorven, hij had dus niet veel familie meer over: “Ik was bang om de rest van mijn leven alleen door te brengen”, vertelt hij.

Geen interesse

Daarom ging hij via een site op zoek naar zijn familie. Zijn moeder deed hetzelfde, en zo vonden ze elkaar terug. Deze week hebben de twee elkaar eindelijk in de armen kunnen sluiten. “Ik had nooit gedacht dat ik iets van hem zou horen”, vertelt Marilyn. “Ik dacht dat hij geen interesse zou hebben om zijn moeder na al die jaren terug te zien”.

Fout gedacht. “Al die jaren dacht ik dat ik niet gewenst was, toen ik er achter kwam dat mensen naar mij aan het zoeken waren, was dat best een emotioneel moment”, zegt Greg. Het was een blij weerzien voor moeder en zoon en ze vonden meteen raakvlakken. Moeder Marilyn zat bij de luchtmacht in het leger en en Greg was drilinstructeur bij de marine.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.