Na de dodelijke bosbranden wordt Athene geteisterd door hevige regenval

Enkele straten in de Griekse hoofdstad staan helemaal blank
Twitter Enkele straten in de Griekse hoofdstad staan helemaal blank
Nog geen week nadat tientallen mensen omkwamen bij de dodelijke bosbranden in Athene, krijgt de Griekse hoofdstad het alweer zwaar te verduren. Deze keer is de zware regenval van vandaag er de boosdoener. De brandweer moest verschillende straten afzetten wegens wateroverlast en werd tientallen keren opgeroepen.

In Athene heeft de hevige regenval zondag overstromingen veroorzaakt, een week nadat in de omgeving van de Griekse hoofdstad zware bosbranden tientallen dodelijke slachtoffers hadden gemaakt.

In het centrum van Athene moesten door de wateroverlast verschillende belangrijke wegen afgesloten worden, zo meldt de brandweer. De hulpdiensten werden tientallen keren opgeroepen om mensen te gaan helpen die vastzaten in hun woning of auto. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  Vele mensen zullen op den duur de materiële schade economisch niet overleven. Het economisch leven wordt sowieso verstoord. Tijd voor regeringen om een denktankploeg samen te stellen om op vlak van infrastructuur aanpassingen te bedenken.

 • kurt debock

  Miserie miserie ...

 • Vergeynst Hilda

  We vallen van het ene extreme weer in het andere.

 • Ulrik De Man

  Je zou daar met plezier gaan wonen en van de klimaatverandering is ook daar helemaal niets te merken ...

 • Wim Vandebergh

  Het vuur is dan wel uit natuurlijk