Mysterie op superjacht van miljardair: model (20) dood aangetroffen op dek

.
videostill/Instagram .
De Griekse politie is een moordonderzoek gestart nadat het het 20-jarige Australische model Sinead McNamara dood werd aangetroffen op het dek van een superjacht. De eigenaar van het jacht is Alberto Bailleres, een Mexicaanse zakenman met een vermogen van 8,2 miljard euro.

Sinead McNamara werd vrijdag dood aangetroffen op het achterdek van de Mayan Queen, een jacht van 120 miljoen euro. Het model werkte al vier maanden op het schip van de Mexicaanse zakenman Alberto Bailleres, die zich graag laat omringen door mooie vrouwen. Deze week lag het schip aangemeerd voor de kust van het Griekse eiland Kefalonia.

Dinsdag nog zette McNamara een foto van Kefalonia op haar Instagrampagina, het zou haar laatste post worden. Hoe het model om het leven kwam, is nog onduidelijk, maar de Griekse politie heeft wel een moordonderzoek geopend.

Miljardair Bailleres zou kort na het aanmeren in Kefalonia het schip verlaten hebben en was niet op het jacht aanwezig toen McNamara werd gevonden. Het personeel bleef wel achter op het schip.

De Mexicaanse miljardair Alberto Bailleres
RV De Mexicaanse miljardair Alberto Bailleres

De familie van McNamara blijft in shock achter: “Dit is het slechtste nieuws van mijn leven”, vertelt haar broer Jake.

Sinead McNamara reisde de afgelopen jaren de wereld rond op grote jachten. Ze hield haar 14.000 Instagramvolgers op de hoogte met foto's en video's.

Sunkissed little munchkin 🕊 W/ @ecotan

Een foto die is geplaatst door null (@sineadmcnamara) op

I wish I could hold my breathe forever and ever 💭🐬🐟🦐🦑🐋🐙🐠🦈🐢🦀🐡🐳

Een foto die is geplaatst door null (@sineadmcnamara) op

Kooo kooo #europeansummer

Een foto die is geplaatst door null (@sineadmcnamara) op
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anthony van der Borght

  Ik hoop juist dat ze nieuws geven over wat ze dood oorzaak is Ik vind dit erg !! dat je zo schoon bent ik denk dat ze alles had.. en gelukkig was . Dat neem mij boven alles !! dat je prachtig bent aantrekkelijk !! En dat je dood bent aan begin van u leven .. Ik hoop alles dat het uitgeklaard word wat de doodsoorzaak is !!! En dat het verschijnt hierop !!!! Voor de familie moet dit erg zijn !!!!!

 • albert laurent

  Geld, drugs en vrouwen ,dat is het leven van de miljardairs ( zie Trump ) Men weet het ,alleen kan men, wil men ,en mag men niet hierop ingaan want zij zijn het die de wereld besturen, niet de regeringen.Jonge vrouwen laten zich hieraan verleiden en dikwijls bekopen ze dat met hun leven.De rest is voor de doofpot.Dit is geen leugen maar de realiteit.

 • Joery Goubert

  Ne rijke vent moet je nemen. Luxe is mooi ,maar je weet dat er altijd gevolgen kunnen van komen. Geld macht wat is de wereld ziek.

 • Dick DECOCK

  De " modellen" vallen als vliegen tegenwoordig,nieuwe trend?

 • chantal browaeys

  20 jaar en model op grote schepen met rijke oude mannen … amai toch … 20 jaar en onozel … ze wist toch dat er iets niet pluis was