Moeder vuurt op man die haar SUV wil stelen mét haar kinderen er nog in

Ricky Wright.
AP Ricky Wright.
Een Amerikaanse vrouw heeft in Dallas een dief in het hoofd geschoten, toen die aan de haal wou gaan met haar SUV, waar ook haar twee zoontjes, van twee en vier jaar, inzaten.

De 36-jarige Ricky Wright was woensdagavond het voertuig van Michelle Booker-Hicks binnengedrongen op de parking van een benzinestation. Volgens de politie sprong de Texaanse meteen in haar wagen om de dief tegen te houden. Toen Wright toch wou wegrijden, nam ze een pistool uit haar handschoenkastje en schoot hem in het hoofd. De auto crashte tegen een telefoonpaal.

Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is ernstig maar stabiel. De moeder en haar kinderen bleven ongedeerd. 

Michelle Booker-Hicks zei achteraf: "Ik ben geen moordenaar, maar ik verdedig wel wat van mij is. Hopelijk heeft dit hem wakker geschud."
66 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marijke Velle

  Terecht! Moest er een wegrijden met mijn kinderen nog achterin zou net hetzelfde doen !

 • Hugo Van Haevre

  Zou hier ook toegelaten moeten zijn, crapuul zou vlug heel hard verminderen

 • Karel Tichmann

  Zwarten zijn maar 13% van de Amerikaanse bevolking, maar ze doen wel meer dan 65% van alle misdaad. Een CCW is gewoon noodzakelijk...

 • Robert Van Garderen

  Prima gedaan mama. Zou ook hier moeten mogen.

 • Jef Heffens

  Terecht! Hij kreeg waar hij om gevraagd had.