Moeder sleurt dochter (14) mee in bizarre seksspelletjes

Een moeder van veertig heeft een jaar voorwaardelijk gekregen. De vrouw had haar dochter van veertien meegesleurd in bizarre seksspellen. Haar man werd eerder al veroordeeld tot 3,5 jaar cel. De Duitse zei dat ze onder dwang handelde van haar tirannieke echtgenoot.

Een keer per maand was de vrouw ook het 'seksspeeltje' van de collega's van de kraanman, net als zijn veertienjarige dochter. Ook het meisje moest deelnemen aan de orgieën met de volwassenen. Met de veroordeling tot een jaar voorwaardelijk sprak de rechter een strenge straf uit. De aanklager had de helft geëist. De rechter zei dat kinderen beschermd moeten worden en hij wou met de straf duidelijk maken dat het misbruik van kinderen een ernstig vergrijp is. "Het gaat hier niet om peanuts, dit is een zwaar delict", sprak de rechter in het Duitse Neuss.

De verdediging wees erop dat de moeder minder begaafd was en zich niet kon verzetten tegen haar man. Het misbruik maakte het gezin kapot. De vrouw scheidde van haar man en het huis werd verkocht. De kinderen van het gezin zijn intussen opgenomen in een instelling. (vsv)