Moeder misbruikt kinderen en baby voor geld op internet

Een moeder heeft haar kinderen en de baby van de buren seksueel misbruikt voor een webcam. Ze liet geïnteresseerde surfers tegen betaling meekijken naar de gruwel. De Amerikaanse dwong haar kinderen ook tot het hebben van seks met haar.

Volgens de politie van Spokane, Washington misbruikte Pamela Ortega (30) haar dochter van acht en haar zoon van zes voor de webcam. Ook de twee weken oude baby van de buren viel te prooi aan haar gruweldaden. Een Europese surfer verwittigde zijn Nationaal Centrum voor Vermiste en Misbruikte Kinderen toen de Amerikaanse haar dochter aanbood voor seks en zo kwam het misbruik aan het licht.

Volgens de politie heeft de moeder intussen bekend dat ze haar kinderen misbruikt heeft. Ze dwong hen ook tot het hebben van seks met haar. Tijdens een webcamsessie pleegde ook een surfer seksueel misbruik. Hij misbruikte zijn dochters van acht en elf en vroeg Ortega om hetzelde te doen met haar dochter.

Ortega gaf ook toe dat ze haar dochter als hoertje wou gebruiken maar dat mannen niet ingingen op het aanbod. De moeder werd opgepakt en opgesloten op beschuldiging van verkrachting van kinderen. Het onderzoek is nog volop bezig. Er hangen de vrouw nog andere beschuldigingen boven het hoofd. De kinderen werden intussen op een geheime plek ondergebracht ver weg van hun moeder. (vsv)