Moeder krijgt verkeerdelijk te horen dat haar baby stierf in te hete wagen

Hannah Secondi schreeuwt het uit.
videostill Hannah Secondi schreeuwt het uit.
Een video afkomstig van een bodycam van een politieman in Oklahoma heeft het moment vastgelegd waarop een vrouw van een bijstander verkeerdelijk krijgt te horen dat haar kind is gestorven. De vrouw schreeuwt het uit.

Hannah Secondi was op 28 juli gaan shoppen in een vestiging van Walmart en had één van haar kinderen achtergelaten in de wagen. In het voertuig liep de temperatuur snel hoog op. Twee passanten verwittigden de politie maar konden zelf het uitgedroogde éénjarige kind op het nippertje uit het voertuig bevrijden nadat één deur niet op slot bleek.

Een politieman confronteerde Secondi na haar shoppingtrip met de harde feiten. Toen een bijstander vertelde dat het kind dood was, begon de vrouw onbedaarlijk te schreeuwen. "Oh mijn God, ze is dood", horen we iemand buiten beeld zeggen nadat de politieman vroeg aan Secondi of zij de moeder was. Zelfs toen de agent verklaarde dat haar baby nog leefde, bleek dit niet door te dringen.

"Oh God, ik kan dit niet geloven, mijn man gaat me vermoorden", schreeuwde de moeder uit. De vrouw werd aangehouden voor kinderverwaarlozing. Het kindje stelt het nu goed en is onder voogdij van de vader geplaatst.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.