Moeder krijgt brief van verdwenen dochter

Emily Wynell Paul liep vijf jaar geleden weg van huis.
rv Emily Wynell Paul liep vijf jaar geleden weg van huis.
Vijf jaar lang hoopte de Amerikaanse Pam Myers Massimiani maar op één ding: een berichtje van haar dochter Emily, die al sinds 2013 was vermist. Vorige week werd haar droom ineens werkelijkheid, toen ze een brief van Emily ontving.

Emily Wynell Paul liep in 2013 op 14-jarige leeftijd weg uit een huis in Southport in het Amerikaanse Florida, waarbij ze een briefje achterliet. Vijf jaar lang hoorde Massimiani niets van haar. Ondanks uitgebreide zoektochten tot in Spanje bleef elk spoor uit, tot ze vorige week donderdag ineens een brief ontving.

Pam Myers Massimiani.
Privé Pam Myers Massimiani.

Over de inhoud van de brief wil Massimiani niets kwijt. Wel deelde ze mee dat zij en de politie er vrij zeker van zijn dat de brief inderdaad van haar dochter is. Voorlopig is het bij dat ene contact gebleven. "De bal ligt in haar kamp", aldus Massimiani.

Emily zou voor vertrek online hebben opgezocht hoe ze succesvol kon verdwijnen. Ze nam haar Xbox en haar telefoon mee, maar die laatste gebruikte ze slechts drie keer sinds haar verdwijning. Haar Facebookaccount heeft ze sinds ze wegliep nooit meer gebruikt.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • monique dewaele

    14 jaar en 5 jaar niets meer laten horen ... als ze nog leeft en in goeie gezondheid verkeert heeft ze hulp gekregen en woont ze bij iemand