Moeder kan baby niet kalm krijgen. En dan laat ze hem de stem van zijn verongelukte vader horen

Facebook
Zijn moeder had al alles uit de kast gehaald om hem kalm te krijgen, maar het was pas toen ze een filmpje afspeelde waarop de stem van zijn in coma liggende vader te horen was, dat kleine Noah stil werd. De Britse Ashleigh Ackerley (28) postte een video van het aangrijpende moment op Facebook.

Jason Bunce (25) werd aangereden op 8 april, na een avondje uit met vrienden in Kingsteignton. De visser - die eind januari papa werd - raakte zwaargewond en werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt hij sindsdien in een kunstmatige coma gehouden. "Zijn toestand verandert niet", aldus Ashleigh. "Hij is nog steeds kritiek. De kans dat hij het haalt is 50-50." (lees hieronder verder)

Ook zijn moeder heeft het zwaar. "Hij reageert niet als ze zijn verdoving verminderen", zegt ze. "De druk in zijn hersenen gaat dan telkens omhoog, waardoor ze hem weer in coma moeten brengen. Zo kunnen zijn hersenen volledig rusten. Het is een hele donkere tijd voor ons allemaal."

Vader
Toen Noah een lastige dag had, kwam Ashleigh op het idee om hem de stem van zijn vader te laten horen op haar smartphone. Daarop bewaart ze een filmpje van Jason terwijl hij tegen zijn zoontje spreekt en vraagt of hij zich amuseert. Op slag wordt de baby stil. (lees hieronder verder)

Facebook
Facebook
Facebook

"Ik laat hem nu af en toe de opname horen, zo vergeet hij de stem van zijn papa niet", gaat ze verder. "En dan herkent hij die meteen als zijn vader uit het ziekenhuis komt. Ik heb het gevoel dat Noah zijn vader echt begint te missen. En dat hij merkt dat hij er niet meer is."

Gerechtigheid
De aanrijder ging er na het ongeval vandoor en de politie heeft hem nog altijd niet kunnen vinden. Zijn moeder roept hem op om zich aan te geven, zodat Jason gerechtigheid kan krijgen.

Facebook
Facebook