Moeder geeft zoon (18) aan die aanranding van meer dan 50 kinderen bekent

Riverside Police Department
De achttienjarige Joseph Hayden Boston uit Californië belde zijn moeder met een vreselijke mededeling: hij had in een motel twee jongetjes van vier en van acht seksueel misbruikt. De moeder bracht hem tot bij de politie. De tiener bekende meer dan 50 aanrandingen van jonge kinderen.

Boston woonde in Lakewood en Buena Park maar verbleef sinds begin november in een motel in Riverside. Daar was hij bevriend geraakt met de twee kleine jongens, die met hun ouders ook in dat motel logeerden. De kinderen mochten van hun ouders naar de kamer van Boston gaan. Vrijdagavond misbruikte de achttienjarige hen daar seksueel. Enkele uren later belde hij zijn moeder om de zware misdaad op te biechten. Zij reed naar hem toe en bracht hem om 3 uur 's ochtends naar het politiekantoor.

Daar bekende Boston meer dan 50 aanrandingen van minderjarigen. Feiten die hij de laatste acht jaar gepleegd had. Hij had vanaf zijn tiende tientallen kinderen misbruikt in verscheidene steden waar hij gewoond heeft. Hij werd gearresteerd voor orale seks met kinderen jonger dan tien.

De politie is nu op zoek naar andere mogelijke slachtoffers. De borgtocht voor Boston is op 1 miljoen dollar gezet. 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Vandekerckhove

  Deze jonge misdadiger heeft wat iedereen zou moeten hebben ; een moeder !

 • Ingrid Charlier

  Moedige daad van die vrouw. Meestal is het eigen kind schoon kind.

 • Ronny Vansteelandt

  Idd. Respect en chapeau voor die moeder. Walgen of niet, eigen kind blijft kind. Misschien heeft zij als kind ook vreselijke dingen mee gemaakt. Veel moeders zouden beschermend blijven. Zij heeft in elk geval juist gehandeld.

 • mieke jansens

  respect? chapeau? ik denk dat die moeder gewoon walgt van haar eigen zoon ... vreselijk voor haar

 • Sarah Keymolen

  Chapeau van die moeder! Er zijn vrouwen die hun pedofiele partner beschermen ten koste van kinderen! Volledig gelijk heb je meneer Houben!