Moeder fotografeert dochter, maar wordt verrast door bijzondere photobomb: “We konden het niet geloven”

Brooke was zich van geen kwaad bewust.
Facebook Brooke was zich van geen kwaad bewust.
Een Amerikaanse moeder uit Alabama maakte een foto van haar dochter op het einde van de schoolvakantie. Een onschuldig beeld op het eerste gezicht, maar dan bleek dat het meisje niet alleen op de foto stond. Een ander levend wezen zorgde voor een bijzondere photobomb.

Het is de gewoonte in de VS om bij de eerste schooldag na de vakantie op de foto te gaan. Dus poseerde Brooke Mills maar wat graag voor de lens van moeder Joy. De tiener ging voor de gelegenheid naast een boom staan.

De fotoshoot leek goed te gaan. Maar nadat Joy een paar keer had afgedrukt, kon ze eerst niet geloven wat ze zag. De vrouw maande haar dochter onmiddellijk aan om weg te gaan bij de boom. Het meisje begreep niet wat er zo plots aan de hand was en was zich van geen kwaad bewust. Maar op de stam zat ... een goed gemaskeerde slang.

“We konden het echt niet geloven toen we naar de bewuste foto op mijn mobieltje keken”, verklaarde Joy aan ‘The Dodo’. “Het reptiel ging helemaal op in de omgeving waardoor we ons totaal niet realiseerden dat het er was.” Toen Brooke het kiekje zag, was ze even in shock. Ze had geen idee dat ze een uitzonderlijk moment had gedeeld met een bijzondere vriend. Maar het meisje zal wellicht wél de coolste foto hebben van heel de klas.

Hoewel niet wordt vermeld om welke slangensoort het gaat, lijken commentatoren op Facebook het erover eens te zijn dat het een relatief onschadelijke rattenslang betreft.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carl Parker

  Ik geloof alles onmiddellijk.

 • Christine Laevers

  Een slang op die plek ? Met iets dat zijn bek ondersteunt ? Die slang is een gronddier en geen boomklimmer! Een opgezette slang? Wat zit er onder zijn bek ? En die onnatuurlijke kronkel in het achterste deel ?De beste foto's zijn deze die nooit genomen konden worden.

 • Cindy Hendrycks

  Duidelijk een korenslang (elapha guttata of consoorten). We hebben een bijna identieke gehad. Is een wurgslang en als die bijt voelt dat aan als schuurpapier. Maar blijft verschietachtig als je niet weet dat zo'n dier vlak bij u zit!

 • Ronny Schampaert

  Pantherophis guttatus, ofwel rattenslang/korenslang. Niet "relatief" ongevaarlijk, maar compleet ongevaarlijk. Niet giftig en beet voel je zelfs niet.

 • Hans Schoen

  Mensen denken altijd dat dieren gevaarlijk zijn. Enkel als ze honger lijden en of zich bedreigt voelen. Dieren zijn niet zoals mensen daar moet echt mee opletten.