Moeder en zoon dood teruggevonden op Tenerife, vader opgepakt

De 39-jarige vrouw en haar 10-jarige zoon werden dood aangetroffen op het Spaanse eiland Tenerife.
iStock De 39-jarige vrouw en haar 10-jarige zoon werden dood aangetroffen op het Spaanse eiland Tenerife.
Een Duitse vrouw en haar zoon zijn vandaag dood teruggevonden in een grot op het Spaanse eiland Tenerife, zo heeft de Guardia Civil gemeld. De vader is opgepakt nadat een ander kind van het echtpaar alarm had geslagen.

De Spaanse premier Pedro Sanchez reageerde op Twitter op de ontdekking van de lichamen. "Een vrouw en haar zoon zijn vermoord. Eens te meer heeft het machogeweld toegeslagen (...) We moeten daar komaf mee maken", schreef hij.

De vrouw was 39 jaar oud, haar zoon 10 jaar. Blijkbaar kon het andere kind, van 5 jaar oud, ontsnappen. Mensen vonden hem in de bergen en waarschuwden de politie. Volgens de Spaanse pers waren de vrouw en haar kinderen op bezoek bij hun vader, die zich op de Canarische Eilanden gevestigd had.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Elisa deJong

    Wat een drama... Je vrouw en kind doden, dan word je nooit meer gelukkig...., geen oplossing dus voor welk probleem ook. Nu wordt je leven gevangenis en erna wil geen baas je meer aannemen... Arm kindje van 5.. Hoop dat goede opvang krijgt, mag wonen waar t veilig is..

  • Regis Desmet

    Wat een loser, sterkte aan de kleine jongen, echt waar, laat zo'n mentaal zwak persoon nooit meer los