Ga naar de mobiele website
^ Top

Moeder en haar vriend 'martelen' kleuter dood omdat hij te laat op toilet zit

Hames Sieger Jr. stierf omdat hij te laat op het potje zat.
facebook Hames Sieger Jr. stierf omdat hij te laat op het potje zat.
Een kleuter is overleden in het ziekenhuis na zwaar te zijn mishandeld door zijn moeder en haar vriendje. Omdat het jongetje te laat op toilet zat, smeerde zijn moeder zijn uitwerpselen op zijn gezicht en werd hij zwaar aangepakt door haar nieuwe verovering. Hames Sieger Jr. is bezweken aan de zijde van zijn biologische vader in het ziekenhuis van Layton in de Amerikaanse staat Utah.

Dokters konden hun ogen niet geloven toen het kereltje zaterdagochtend arriveerde in het Davis County ziekenhuis. Zijn moeder Jasmine Bridgeman en haar vriendje Joshua Schoenenberger brachten de knul bewusteloos binnen. De artsen werkten de klok rond en deden alles wat binnen hun mogelijkheden lag om het jongetje te redden maar maandagochtend blies hij zijn laatste adem uit. Zijn biologische vader zag zijn kind sterven in het ziekenhuis. "Het was de ergste dag uit mijn leven", aldus James Sieger.

De tante van het knaapje zei dat ze erg hield van James. "We kunnen het maar niet begrijpen. Hoe erg werd dit kind wel niet mishandeld! We kunnen de mate waarin hij gebrutaliseerd werd en de graad van de verwondingen die hij opliep, nauwelijks onder woorden brengen. Hij moet wel verschrikkelijk veel pijn gehad hebben. Ik denk niemand kan begrijpen wat er gebeurd is", aldus Nicole Sieger.

Volgens de politie van Layton in de staat Utah werd het jongetje op de badkamervloer gegooid. De vriend van zijn moeder ging ook op hem staan waarna hij aangeleerd werd hoe hij het toilet moest gebruiken. Zijn moeder smeerde zijn gezichtje ook vol uitwerpselen. Toen hij op Schoenenberger plaste, liet de 34-jarige het kind bewust vallen en ging hij op het buikje staan "uit frustratie voor de manier waarop de kleine zijn huis behandelde."

Na aankomst in het ziekenhuis alarmeerde het personeel de politie en werd het duo opgepakt. Ze disten elk een verschillende versie van de feiten op en beschuldigden elkaar van liegen. "De verwondingen waren duidelijk het gevolg van agressie en het waren de biologische moeder en haar vriend die de jongen naar het ziekenhuis brachten. Hun verklaringen klopten niet met wat we zagen", aldus Travis Lyman van de politie in Layton.

Volgens de biologische vader verdween de moeder vier maanden geleden met het jongetje. Ze vonden hem naar eigen zeggen slechts onlangs terug en stelden alles in het werk om de jongen uit de handen van zijn moeder te halen. Bridgeman en Schoenenberger worden alvast beschuldigd van kindermishandeling maar daar zal het niet bij blijven.

Jasmine Bridgeman smeerde uitwerpselen op het gezichtje van haar kind.
Davis County Jail Jasmine Bridgeman smeerde uitwerpselen op het gezichtje van haar kind.Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug