Moeder die met zes kinderen van klif reed was dronken

Sarah en Jennifer Hart met hun zes kinderen.
AP Sarah en Jennifer Hart met hun zes kinderen.
De moeder die met haar zes geadopteerde kinderen van een klif in de Amerikaanse staat Californië de afgrond in reed, had een veel te hoog percentage alcohol in haar bloed. Dat hebben de autoriteiten laten weten na uitvoerig onderzoek.

Jennifer Hart (38) uit Woodland in de staat Washington zat achter het stuur van de SUV.  Verder zaten haar partner Sarah (38) en hun zes kinderen Markis (19), Abigail (14), Jeremiah (14), Devonte (15), Hannah (16) en Sierra (12) vermoedelijk in het voertuig. De lichamen van de laatste drie zijn echter nog altijd niet gevonden. 

De wagen van het gezin reed twee weken geleden de afgrond in langs de kust in Mendocino County, ten noorden van San Francisco en kwam na een val van zo'n dertig meter in zee terecht. Uit onderzoek bleek al snel dat er vermoedelijk sprake was van opzet, maar wat er precies is gebeurd is nog altijd onduidelijk.

Medicijngebruik

Volgens de politie had de bestuurster een alcoholprommilage van 0.102. Bij een prommilage van 0.08 wordt er al van dronkenschap gesproken. Bij twee kinderen en de andere moeder werd een hoge concentratie Benadryl in het lichaam aangetroffen, een medicijn tegen allergie dat slaperigheid kan veroorzaken. 

Enkele dagen voor het fatale ongeluk waren de autoriteiten een onderzoek naar het gezin gestart wegens aanwijzingen van kindermishandeling en verwaarlozing.

Agenten staan op de plek waar de auto de afgrond in is gereden.
AP Agenten staan op de plek waar de auto de afgrond in is gereden.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Elisa deJong

  Meer dan gruwelijk... Arme kinderen, niet te beschrijven.

 • Elke De Vos

  Misschien zelfmoord; waarom hadden de anderen anders een roesmiddel in het lichaam..? De bestuurster heeft zichzelf misschien moed ingedronken om de daad te durven stellen... Speculatie uiteraard, de waarheid zal niet meer aan het licht komen...

 • Pascal De Groote

  Samira alcohol is zeker goed te praten maar alcohol en verkeer niet. Het gaat hem trouwens niet over je eigen leven hoor, daarmee doe je wat je wil maar je brengt anderen hun leven er onnodig mee in gevaar.

 • Samira benali

  Is alcohol nog om goed te praten?

 • Berdine BERDINE JOOS

  Zeveraars. 0.08 in het bloed is gelijk aan 1 glas.