Model (32) belandt in coma tijdens operatie die helemaal niet nodig was

Instagram
Het Braziliaanse model Liziane Gutierrez (32) is in het Turkse Istanbul in coma beland. De vrouw was stiekem naar daar gereisd voor een operatie die volgens familieleden én dokters totaal overbodig was.

Liziane Gutierrez kwam vorig jaar nog in het nieuws omdat ze de Amerikaanse R&B-zanger Chris Brown had aangeklaagd. Ze beweerde dat hij haar had geslagen in een hotelkamer in Las Vegas. Daarover won ze een rechtszaak tegen de rapper. Ze zou toen 70.000 dollar schadevergoeding gekregen hebben. Maar nu vergaat het haar minder goed.

Instagram

Liziane vecht in een ziekenhuis in Istanbul voor haar leven. De anesthesie bij de operatie zorgde voor een ernstige reactie in haar lichaam, waarna de vrouw in coma werd gebracht. Ze zou in levensgevaar verkeren. De liposuctie die ze liet uitvoeren, was volgens een familielid totaal overbodig. "Liziane woont normaal in de Verenigde Staten, maar daar wilde geen enkele dokter de liposuctie uitvoeren", aldus het familielid. "Volgens hen was er helemaal geen overtollig vet om weg te nemen." Maar de vrouw was zo vastbesloten, dat ze zonder dat haar familie het wist, stiekem naar Turkije reisde om zich daar toch te laten opereren.

Instagram
Instagram
Instagram16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sadrien Moerman

  Zulke mensen weten niet wat lelijk is.

 • Van Eersel Guy

  Veel werk op de plank om daar iets moois van te maken

 • Juliette Francois

  Die derrières zijn toch hot nu? Enfin soit, less is more mijn gedacht, een paar jaar terug is er een vrouw in onze regio overleden ten gevolge van een liposuctie. Zo onschuldig is dat gepruts aan het lichaam dus niet.

 • Regine De Brouwer

  aas dat een mooi mens is en dat een model ...dan noem ik mezelf vergeleken met mijn leeftijd ..veel mooier .. vraag het maar aan mijn man ..echt veel mooier .. en niks van chirurgie nog gedaan ..

 • annie laureys

  wees tevreden met je lichaam, laat er niet aan knoeien