Misbruikte tiener gewond bij 'verdachte' crash

Zwaar protest tegen politicus Kuldeep Singh Sengar.
afp Zwaar protest tegen politicus Kuldeep Singh Sengar.
Een tiener die een invloedrijke Indiase politicus beschuldigde van verkrachting, is ernstig gewond geraakt door een aanrijding in deelstaat Uttar Pradesh. De oppositie noemt het incident "verdacht" en eist een onderzoek, bericht de BBC.

De auto met de jonge vrouw (19), haar advocaat en twee familieleden kwam op de snelweg in botsing met een vrachtwagen. Twee van de inzittenden kwamen om het leven. Het kenteken van de truck was naar verluidt besmeurd met zwarte verf.

Een politiefunctionaris zegt dat de bestuurder en eigenaar van de vrachtwagen zijn opgepakt. De leider van de belangrijkste oppositiepartij in de deelstaat heeft volgens Indiase media gezegd dat de aanrijding een "moordaanslag" zou kunnen zijn.

De tiener zegt te zijn misbruikt door politicus Kuldeep Singh Sengar, die inmiddels al een jaar vastzit. De jonge vrouw had lijfwachten toegewezen gekregen, maar die zouden niet aanwezig zijn geweest op het moment van de aanrijding.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • maud hallett

    heeel verdacht