Exclusief voor abonnees

Miljoen Portugezen moeten opnieuw in hun kot door heimelijke feestjes van jongeren: “Lissabon niet laatste stad die opnieuw in lockdown gaat”

Lissabon moet weer in lockdown.
REUTERS Lissabon moet weer in lockdown.
Een miljoen Portugezen in hoofdstad Lissabon moeten vanaf woensdag twee weken thuisblijven, omdat het aantal coronabesmettingen weer toeneemt. Schuldigen van die nieuwe lockdown zijn vooral jongeren die heimelijk feestjes houden.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Boudewijn

  Ik wil toch even reageren op Wim De Brauwer, wij zijn nu voor 14 dagen in België wat wij allemaal zien tart alle verbeeldingen. Je bent verplicht een mondmasker te dragen in de bus maar als je al die jongere daar ziet zitten met hun mondmasker onder de kin zegt wel genoeg denk ik. Zelfs afstand houden zit er niet in bij de jongere dat wringt zich gewoon tussen de mensen door. Blijkbaar wilt u de jongere verdedigen maar kom dan eens bij ons kijken in Straatsburg daar krijgen ze meteen een boete

 • Wim De Brauwer

  Ik wil toch even reageren dat ik zelf een zoon van 21 heb die zich wel perfect aan de regels houd en als ik in mijn eigen stad zijn zijn het meestal de ouderen die zich niks aantrekken van de.regels. Geen mondmaskers in winkels, met groepen samenzitten in tuinen of straten, op.terassen en in cafes terwijl ik weinig jongeren zie. En jawel ik ben zelf 48 maar.loop met mondmasker als ik naar winkel ga. En voor de rest kom ik niet buiten

 • eddy buttiens

  Laat ons hopen dat dit ons niet zal overkomen en dat het gezond verstand uiteindelijk toch de overhand krijgt

 • Freddy Van Der Cruyssen

  ze kunnen dit weekend weer gaan feesten en lachen met al diegenen die het wel ernstig menen en hun maskers wel dragen.Ma ja, gebruik uw gezond verstand, zeker??

 • Pierke Pol

  Het zal nog veeeeeel slechter gaan in België nu de toeristen hier aan de kust lopen te flaneren. Wacht maar. Gezellig door elkaar op de dijk en de beachbar en dan naar huis en daar alles doorgeven op cafe en aan familie,top!