Exclusief voor abonnees

Miljardair met sekspaleis en invloedrijke vrienden komt waarschijnlijk niet meer vrij

Photo News
Miljardair Jeffrey Epstein hield van jonge meisjes, deed daar niet geheimzinnig over, maar zit nu toch vast. Ondertussen dijt de affaire uit.

Jaren stond het daar ongenaakbaar, het huis van zeven verdiepingen in de sjieke Upper East Side in Manhattan vlakbij Central Park, waar Jeffrey Epstein (66) zijn meisjes naartoe lokte en waar de kluis stond waarin hij hun foto’s bewaarde – tot zaterdag enkele FBI-agenten eindelijk de enorme houten voordeur openbraken. Ze liepen naar binnen en kwamen naar buiten met honderden, misschien wel duizenden foto’s. Foto’s op cd’s die soms netjes op naam waren gelabeld (‘de jonge [x] met [y]’), en die soms geen naam nodig hadden: ‘meisjes foto’s naakt’. Epsteins levenswerk.

Epstein zelf werd die middag gearresteerd nadat hij met zijn privévliegtuig was geland op Teterboro Airport in New Jersey, na een lang verblijf in Parijs, in een van zijn andere huizen. Nu zit hij opgesloten in een gevangenis in Manhattan, te rijk voor een borgsom, en komt, zoals het er nu uit ziet, nooit meer vrij.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frank Joos

  Geloven jullie dat ? Met zoveel geld kun je ALLES.

 • Jan Roesems

  Van zodra Trump in beeld komt wordt hij vrijgelaten.

 • Lotte Mertens

  Hopelijk wordt de beerput daar nu volledig leeggehaald.

 • Lotte Mertens

  Hopelijk pakken ze héél zijn medeplichtige vriendenkring (hooggeplaatsten of niet) mee op.

 • Karel Dierckx

  Diegenen die op basis hiervan denken dat dit in de US beter afgehandeld wordt dan het hier zou gebeuren moeten maar eens opzoeken hoe Alex Acosta Epstein tien jaar geleden heeft "vervolgd" voor dezelfde feiten.