Migranten in Nederland aangetroffen in lading autobanden

ANP XTRA
De Nederlandse politie heeft gisteren in Hoek van Holland dertien migranten aangetroffen in een trailer. Ze hadden zich verstopt in een lading autobanden met bestemming Engeland.

De in Hoek van Holland aangetroffen mensen komen hoofdzakelijk uit Afrika. Een speurhond ontdekte de vrouw en twaalf mannen. Na verhoor zullen ze worden vrijgelaten en zullen ze Nederland moeten verlaten.

Steeds vaker proberen migranten via Nederlandse havens naar Engeland te komen. Ze verstoppen zich in vrachtwagens en containers. Begin september werden nog 32 verstekelingen opgepakt in het havengebied van Moerdijk.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • gilberte Vergaelen

    Dat is in Nederland al hetzelfde als bij ons"gelieve het grondgebied te verlaten" misschien op weg naar hier richting OCMW

  • Marc Rooms

    Moeten Nederland verlaten. Dat is hetzelfde in België.. maar ze krijgen nog een papiertje dr ze gebruiken op wc. Wanneer gaan de EU landen die oppakken en effectief deporteren.