Mexicaans koppel betrapt met menselijke resten in kinderwagen: politie vermoedt dat ze zeker tien vrouwen vermoord hebben

Twitter
Een Mexicaans koppel wordt ervan verdacht minstens tien vrouwen gedood te hebben. Ze werden opgepakt in Ecatepec, niet ver van de hoofdstad Mexico-stad. Ze waren op dat moment menselijke resten in een kinderwagen aan het vervoeren.

Het koppel zou al bekentenissen afgelegd hebben. De lijken zouden deels op een braakliggend terrein liggen in de buurt van hun woning. De twee verkochten ook een twee maanden oude baby van een van hun slachtoffers aan een ander koppel. Het kindje is al teruggevonden, de kopers werden gearresteerd.

De regio rond Mexico-stad staat bekend als een van de gewelddadigste streken in Mexico. Sinds het begin van het jaar registreerden de autoriteiten er al meer dan 1.400 moorden.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • George Verbeek

    Dat zwart streepje heeft ook weinig zin.

  • Don Tessers

    Alle yuppie koppels die verre All in reizen boeken, lezen zulke berichten niet. Ze denken dat niets hun kan gebeuren en weer goed voor hun bucket list. Mexico stad en omgeving zeer gewelddadig.

  • Jo Van Caenegem

    Die zouden hier als koningen leven. Ik denk dat onze Geens soms eens naar daar belt om te pochen over hoe ver ze hier kunnen gaan in het vrijlaten van criminelen, maar ok, dat is speculatie. Toch lijkt het bijna zo, of, wat kan daar achter zitten?! Iemand?!