Met heel het gezin al 9 maanden in quarantaine voor zieke Eliza (5)

Als de kindjes op school een Frozen-party hebben, dan krijgt de kleine Eliza er eentje thuis. Dat kan niet anders, want het gezin O'Neill uit South Caroline leeft al negen maanden vrijwillig in quarantaine om de overlevingskansen van hun vijfjarige dochtertje Eliza te verhogen. Zij lijdt aan de stofwisselingsziekte Sanfilippo, waardoor het meisje snel achteruit gaat. Tot een vroegtijdige dood.

We meldden eerder al dat Glenn en Cara O'Neill geld inzamelen voor hun zieke dochtertje. De teller staat al op meer dan twee miljoen dollar. Intussen kozen ze ook voor vrijwillige quarantaine om het immuunsysteem van de nu vijfjarige Eliza alle kansen te geven. Glenn en Cara hebben sinds mei zo weinig mogelijk contact met de buitenwereld. En ook grote broer Beckham zondert zich mee af.

Eliza kan nog wel praten, maar het valt haar alsmaar moeilijker. Via Skype kunnen Beckham en zijzelf volgen wat er op school allemaal wordt geleerd. Maar het dansfeest met als thema 'Frozen' moest Eliza helaas missen. Daar vond papa Glenn gelukkig iets op: bekijk het filmpje.